N
ajlepšie sérum na riasy
2024

Recept na sérum na riasy

Pre vytvorenie vašeho vlastného, unikátneho séra na riasy budete potrebovať jednu lyžičku ricínového oleja, jednu lyžičku výťažku Aloe vera alebo jojóbového oleja a dve kapsuly vitamínu E.

Zmiešajte všetky zložky v sklenenom pohári s lyžičkou tekutého kokosového oleja. V chlade sa kokosový olej mení z tekutého na pevný, čo dodá zmesi požadovanú konzistenciu. Zmes by sa mala nanášať každý večer priamo na líniu mihalníc pomocou malej kefky, lopatky alebo prstov. Tiež môžete pokryť mihalnice po ich dĺžke, keďže to dodatočne posilní mihalnice a dodá im pekný lesk.

Pred používaním séra na riasy

Predtým než sa rozhodnete zakúpiť sérum na riasy si prezrite zoznam zložiek. Najúčinnejšie a bez vedľajších účinkov sú tie produkty, ktoré neobsahujú syntetické látky. Ak je formula séra na riasy založená na prírodných mineráloch a zložkách z rastlín, môžete si byť istí, že bude aj bezpečné aj účinné.

Ďalej, určte si priority toho, čo potrebujete a vašich očakávaní. Chcete mať neuveriteľné dlhé riasy alebo len chcete aby vyzerali zdravo? Len veľmi málo sér na riasy dokáže uspokojiť všetky potreby zákazníka. Pred nákupov vykonajte dôkladný prieskum, pretože nemusíte mať dostatok šťastia, aby ste si hneď kúpili produkt, ktorý vám bude sedieť.

Počas používania séra na riasy

Aby ste získali výsledky, ktoré chcete, riaďte sa radami výrobcu. Každé dobré sérum na riasy by malo mať pri sebe leták s potrebnými inštrukciami. Malo by menovať všetky možné vedľajšie účinky a opatrenia. Uistite sa, že si to prečítate skôr ako zamierite k zrkadlu v kúpelni.

Optimálny účinok bude viditeľný len po ukončení celej procedúry.
Vždy aplikujte sérum na riasy na čistú, suchú pokožku. Mali by ste obmedzovať používanie očného krému počas používania séra na riasy, keďže mastný film môže zabrániť séru, aby preniklo do vlasových folikul.

Po ukončení používania séra na riasy

Keď uplynie odporúčaný čas, nezabudnite používať sérum na riasy pár krát do týždňa, aby ste udržali rovnaké účinky dlhšiu dobu. Dva krát týždenne sa zdá byť rozumnou dávkou pre udržanie mihalníc v požadovanom stave.